Info


Jij en Ik Fashion is in 2010 gestart in Kaatsheuvel.

Bij Jij en Ik Fashion beleef je nog het unieke en authentieke van het off-line shoppen. Veel klanten missen dit en willen graag een winkel binnen stappen en zich klant voelen, geinspireerd worden en zich speciaal voelen. Ze willen geen grote winkels met weinig verrassende  collecties die in iedere stad aanwezig zijn.  Bij Jij en Ik Fashion kun je dit gevoel weer beleven. Met een up-to-date collectie en goed verkoopteam spelen wij in op de beleving van de klant. Samenspel tussen de verkoopster en de klant. Door een eerlijk en vakkundig advies proberen wij de klant off-line te helpen.

Want voldane en trotse klanten zijn de basis en de toekomst……….. Je bent niet wat je draagt, maar draagt wat je bent.

Voel je jong, voel je mooi, voel je Jij en Ik Fashion.

Kijk eens in onze collectie en kom kijken in de winkel in Kaatsheuvel.

U bent van harte welkom!


Voor onze vaste klanten hebben wij een klantenspaarsysteem met de volgende spelregels.

U spaart per seizoen (winter/zomer) voor 5% korting. De korting wordt verrekend met een aankoop uit de nieuwe collectie. Dus de gespaarde korting op aankopen uit de wintercollectie kan worden ingeleverd op aankopen uit de zomercollectie en andersom.

Deze aankoop moet minstens € 65,00 bedragen. Voor de aankoop van artikelen uit de uitverkoop worden geen spaarpunten gegeven.

De gespaarde korting kan niet op uitverkoop of afgeprijsde artikelen worden ingeleverd. Bij de start van de uitverkoop krijgen de vaste klanten de mogelijkheid om als eerste in de uitverkoop te komen kopen. En u wordt als eerste op de hoogte gehouden van de activiteiten van de winkel.


Een ideaal verjaardagscadeau voor de vrouw die weet wat ze wil.

U bepaalt zelf het bedrag van de cadeaubon.